Arşiv

Tuğba Melis Türk kimdir?

Tuğba Melis Türk, 7 Eylül 1990 tarihinde Bulgaristan, Sofya’da doğmuştur. Baba tarafı Azeri kökenlidir. Ailesi ile birlikte Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç etmişlerdir. İstanbul’da yaşamaktadır. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Dram ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Akademi Neo’da oyunculuk dersleri aldı. Ayakkabı ve şapka tutkunu olan Tuğba Melis Türk, çileği çok sevdiğini söylüyor. Miss Turkey 2009 güzellik yarışmasında finalist, Miss Kemer Güzellik yarışmasında ise ikinci olmuştur. 2011 yılında “Best Model of Turkey” yarışmasında birinci oldu. Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nil ( Tuğba Melis Türk ) karakteri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Filmografi
Muhteşem Yüzyıl Kösem (2016) Katherina
Kaçak (2015) Zeynep (sadece son bölüm)
Şimdi Onlar Düşünsün (2014) Özge 4-7.Bölüm
Merhamet (2013-2014) Melike
Hatasız Kul Olmaz (2014) Duygu
Sana Bir Sır Vereceğim (2014) Deniz
Leyla ile Mecnun (dizi)(2013) Peri Kızı (Taş Bebek)
krem (dizi)(2012-2013) şelale
Kolpaçino: Bomba (2011)[1]
Cehennem 3D (2010)[1]
Sevgili Düşmanım (2008) Ezgi 
Annem (2007) Başak
Senin Uğruna (2007) Emel
Arka Sokaklar (2006) Nesrin
Büyük Buluşma (2004) Yasemin
Adını Feriha Koydum (2012) Rüya Çelik (konuk oyuncu)
Gökhan Türkmen - Bitmesin (2012)
"Kara Ekmek" - Canan" (konuk oyuncu)
Bez bebek - Konuk oyuncu

Resimleri

Tuğba Melis Türk Kimdir ? Biyografisi ve Resimleri







0 Yorum Yapıldı:

Yorum Gönder

Arama Yap

Sponsor

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Yükleniyor...